Menu
Το καλάθι σας

Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η εταιρία All4home προσφέρει σε όλους τους πελάτες ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στο φυσικό.

1) Τραπεζική Κατάθεση

Αιτιολογία κατάθεσης (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ): Το όνομά σας ή Ο αριθμός της παραγγελίας σας.

Αριθμοί Λογαριασμών:

- ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5218-091112-799  (ΙΒΑΝ: GR 3101 7221 8000 5218091112 799)

 Δικαιούχος: ALL4HOME Ι.Κ.Ε.

  

2) Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα 

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα της τράπεζας Viva payments, σε περιβάλλον ασφαλές και ελεγχόμενο από την τράπεζα, για να εξασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα των δεδομένων. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται με κανένα τρόπο στην τρέχουσα ιστοσελίδα.

Παρέχουμε τη δυνατότητα για έως 3 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες σε όλα τα έπιπλα μας με παραγγελίες από 500€ και άνω.

 3) Αντικαταβολή

- Η αντικαταβολή ισχύει για εμπορεύματα μικρού όγκου και η αποστολή γίνεται μέσω courier.

- Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνει ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή ΠΛΗΡΩΜΉ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ.

4) Με Μετρητά

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα όπως ορίζεται αναλυτικά κατωτέρω.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι οι παραγγελίες θα παραμένουν ενεργές για 5 εργάσιμες ημέρες μέχρι την εξόφλησή τους. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται. Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της παραγγελίας εάν δεν γίνει πρώτα η κατάθεση των χρημάτων.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:

Η ένδειξη «Διαθέσιμο» δεν είναι δεσμευτική από την εταιρεία μας, που λειτουργεί βάσει των επισήμων καταλόγων του τρέχοντος μήνα και της εκάστοτε επίσημης αντιπροσωπείας.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία, που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο, δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

1) Μεταφορικές Εταιρείες (για ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ)

- Η ευθύνη για τη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι του αγοραστή. Γι’ αυτό καλείστε να ελέγχετε τα δέματα πριν την παραλαβή και να γράφετε “Παραλαβή με επιφύλαξη” στην φορτωτική.

- Το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει τον αγοραστή.

- Οι παραδόσεις γίνονται μόνο επί “πεζοδρομίου”. Για ανέβασμα σε όροφο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία, ώστε να ενημερωθείτε για έξτρα επιβάρυνση. 

- Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω μεταφορικών εταιρειών μέχρι Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.Το κόστος της αποστολής υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο των εμπορευμάτων, για το οποίο ο πελάτης ενημερώνεται από το τμήμα πωλήσεων. Το ελάχιστο κόστος αποστολής αναγράφεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής αφορά την παράδοση μέχρι το πρακτορείο και ο πελάτης οφείλει ο ίδιος να παραλάβει τα εμπορεύματα ή να συνεννοηθεί με το πρακτορείο για το έξτρα κόστος, όσον αφορά την παράδοση επί πεζοδρομίου ή και ανέβασμα σε όροφο.

- Το κόστος μεταφοράς της σελίδας είναι ενδεικτικό και αφορά παραδόσεις στα δίκτυα διανομής, για το επιπλέον κόστος σε δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικώς ή πρέπει να ενημερώνει ο ίδιος την εταιρεία για το ποια είναι η συνεργαζόμενη του μεταφορική εταιρεία. 

- Η αξία των εμπορευμάτων πρέπει να έχει εξοφληθεί τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την παράδοση στο πρακτορείο.

- H υποχρέωση της εταιρείας είναι να παραδοθούν τα εμπορεύματα σε άρτια κατάσταση στον μεταφορέα που επιλέγει ο αγοραστής. Τα εμπορεύματα στη συνέχεια ταξιδεύουν με κίνδυνο του αγοραστή.

 Ο χρόνος παράδοσης των πωλούμενων προϊόντων καθορίζεται και επιβεβαιώνεται κατά την αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της εταιρείας. Η επιβεβαίωση του χρόνου παράδοσης αποτελεί ευθύνη του πελάτη και η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας, για οποιαδήποτε αιτία. Σε περίπτωση εκτάκτου και απρόβλεπτου κωλύματος, που τυχόν θα αντιμετωπίσει η εταιρεία, όσον αφορά την παράδοση προϊόντων, δικαιούται να αναβάλει την παράδοση του συνόλου ή μέρους των πωληθέντων προϊόντων και υπηρεσιών, με έγγραφη δήλωσή της (μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) ή τηλεφωνική ενημέρωση. Αν η καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας οφείλεται σε ένα ή περισσότερα προϊόντα από το σύνολο των παραγγελμένων, το υπόλοιπο της παραγγελίας μπορεί να εκτελεστεί κανονικά με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

2) Παραλαβή από την έδρα μας (3ο χιλιόμετρο παράδρομος Εγνατίας οδού ΩραιοκάστρουΓια παραλαβή της παραγγελίας σας από την έδρα μας δεν υπάρχει καμία άλλη χρέωση.

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας (Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ. – 18:00 μ.μ. και Σάββατο: (09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.) αν κι εφόσον έχετε ήδη επικοινωνήσει με το τμήμα διακίνησης της εταιρίας μας στο 2310778955 κι έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

3) Δωρεάν αποστολή ΜΟΝΟ στη Θεσσαλονίκη για αγορές επίπλων

Δεν ισχύει για τα περίχωρα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

- Η παράδοση γίνεται επί “πεζοδρομίου”. Για ανέβασμα σε όροφο ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την All4home, ώστε να ενημερωθεί για έξτρα επιβάρυνση.