Menu
Το καλάθι σας

Από 18/03/2020 η ALL4HOME παραμένει ανοιχτή και εξυπηρετεί ΜΟΝΟ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος!

Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: 


1) Τραπεζική Κατάθεση: αιτιολογία κατάθεσης – το όνομα ή αριθμός της παραγγελίας.

ΕΘΝΙΚΗ 264/002306-08 (ΙΒΑΝ: GR 03011 0264 00000 264 00230608)

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5218-091112-799  (ΙΒΑΝ: GR 3101 7221 8000 5218091112 799)

 

Δικαιούχος: ALL4HOME ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε.

  

2) Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα 

Η επιλογή πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα της τράπεζας Viva payments, σε περιβάλλον ασφαλές και ελεγχόμενο από την τράπεζα, για να εξασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα των δεδομένων. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται με κανένα τρόπο στην τρέχουσα ιστοσελίδα.

Η εταιρία All4home προσφέρει σε όλους τους πελάτες ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στο φυσικό. Σας παρέχουμε έως 3 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες σε όλα τα έπιπλα μας με παραγγελίες από 500 ευρώ και άνω.

 

3) Αντικαταβολή ισχύει για εμπορεύματα μικρού όγκους και η αποστολή γίνεται μέσω courier. Η αντικαταβολή εκτελείται μέσω μεταφορικών εταιρειών για ογκώδη εμπορεύματα ΜΟΝΟ για τις ακόλουθες περιοχές: ΠΙΕΡΙΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΠΕΛΛΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΓΡΕΒΕΝA, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ.

 

4) Με Μετρητά 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει "παραλαβή από το κατάστημα", όπως ορίζεται αναλυτικά κατωτέρω.

  

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι οι παραγγελίες που καταχωρείτε, με τρόπο εξόφλησης, την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα - Logistic, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφληση τους ή παραλαβή από εσάς, για 5 εργάσιμες ημέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

1) Μεταφορικές Εταιρείες

Η ευθύνη για τη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι του αγοραστή ο οποίος καλείται να ελέγχει τα δέματα πριν την παραλαβή και να γράφει “Παραλαβή με επιφύλαξη” στην φορτωτική. Το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει τον αγοραστή. Οι παραδόσεις γίνονται μόνο επί “πεζοδρομίου”, για ανέβασμα σε όροφο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία για να ενημερωθείτε για έξτρα επιβάρυνση. Το κόστος μεταφοράς της σελίδας είναι ενδεικτικό και αφορά παραδόσεις στα δίκτυα διανομής, για το επιπλέον κόστος σε δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς ή θα πρέπει να ενημερώνει ο ίδιος την εταιρεία για το ποια είναι η συνεργαζόμενη του μεταφορική εταιρεία. Η αξία των εμπορευμάτων πρέπει να έχει εξοφληθεί τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την παράδοση στο πρακτορείο. H υποχρέωση της εταιρείας είναι να παραδοθούν τα εμπορεύματα σε άρτια κατάσταση στον μεταφορέα που επιλέγει ο αγοραστής. Τα εμπορεύματα στη συνέχεια ταξιδεύουν με κίνδυνο του αγοραστή.  Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων καθορίζεται και επιβεβαιώνεται κατά την αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η επιβεβαίωση του χρόνου παράδοσης αποτελεί ευθύνη του πελάτη και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας, για οποιαδήποτε αιτία. Σε περίπτωση εκτάκτου και απρόβλεπτου κωλύματος που τυχόν θα αντιμετωπίσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ όσον αφορά την παράδοση προϊόντων, δικαιούται να αναβάλει την παράδοση του συνόλου ή μέρους των πωληθέντων προϊόντων και υπηρεσιών, με έγγραφη δήλωσή της (μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) ή τηλεφωνική ενημέρωση.   Αν η καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας οφείλεται σε ένα ή περισσότερα προϊόντα από το σύνολο των παραγγελθέντων, το υπόλοιπο της παραγγελίας μπορεί να εκτελεστεί κανονικά με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

2) Παραλαβή από την έδρα μας (17ο χλμ. ΠΕΟ Θεσσαλονίκης Αγ. Αθανασίου, Τ.Κ. 57003)

Για παραλαβή της παραγγελίας σας από την έδρα μας δεν υπάρχει καμία άλλη χρέωση. Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας (Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. και Σάββατο: (09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.). Αν και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα διακίνησης της εταιρίας μας στο 2310778955 και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

3) Δωρεάν αποστολή ΜΟΝΟ στη Θεσσαλονίκη για αγορές επίπλων (Δεν ισχύει για τα περίχωρα και την υπόλοιπη Ελλάδα). Η παράδοση γίνεται επί “πεζοδρομίου”, για ανέβασμα σε όροφο ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την All4home για έξτρα επιβάρυνση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:

Η ένδειξη «Διαθέσιμο» δεν είναι δεσμευτική από την εταιρεία μας που λειτουργεί βάσει των επισήμων καταλόγων του τρέχοντος μήνα και της εκάστοτε επίσημης αντιπροσωπείας. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.