Menu
Το καλάθι σας

Καυστήρας Pellet, MS 35, Μytherm

Καυστήρας Pellet, MS 35, Μytherm
Καυστήρας Pellet, MS 35, Μytherm
-51 %
Καυστήρας Pellet, MS 35, Μytherm
Καυστήρας Pellet, MS 35, Μytherm
Καυστήρας Pellet, MS 35, Μytherm
880,00€
1.814,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 709,68€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: MS 35
Η σειρά καυστήρων pellet MASTER τύπος MS είναι μια σύγχρονη πρόταση στη διαχείριση υλικού καυσίμου pellet με άψογα αποτελέσματα και τέλεια καύση έως και 97%. Έχει τεχνολογία pipe και διαμορφώνει χώρο καύσης στην εσωτερική σωλήνα με την βοήθεια ειδικής διάταξης-κόφτρας που αυξάνει την θερμοκρασία καύσης του καυσίμου αυξάνοντας τον βαθμό απόδοσης και την ελαχιστοποίηση των υπολειμμάτων καύσης. Έχει ανάλογα με το μέγεθος του μοντέλου, τις κατάλληλες οπές για παροχή πρωτεύων και δευτερεύων αέρα καύσης. Διαθέτει σύστημα αυτόματης έναυσης με την βοήθεια ειδικών ηλεκτρικών αντιστάσεων.
Επιτυγχάνει τέλεια καύση έως 97%
Ελαχιστοποίηση υπολείμματα καύσης.
Κατασκευασμένος από ανοξείδωτα πυρίμαχα υλικά
Αυξάνει αυτόματα στο μέγιστο την παροχή αέρα και απομακρύνει τα υπολείμματα καύσης
Ο μόνος που ρυθμίζει την ισχύ καύσης σε αντιστοιχία με την έξοδο των καυσαερίων και όχι μόνο με τη θερμοκρασία του νερού / αέρα του λέβητα / αερολέβητα 
Για καθαρισμό σε περιπτώσεις καύσιμου pellet με μεγάλο ποσοστό στάχτης διατίθεται μηχανική διάταξη χειροκίνητη ή αυτόματη

Απόδοση : 10 -35 KW
Παροχή καυσίμου : 2,24 - 7,74 kg/h
Διάμετρος μπούκας: 144 mm
Στην τιμή Περιλαμβάνεται:
μοτέρ τροφοδοσίας
διάταξη κοχλία τροφοδότησης
σωλήνες σύνδεσης.
Δεν περιλαμβάνεται δεξαμενή αποθήκευσης pellet

Δωρεάν αποστολή στη Θεσσαλονίκη, για αγορές επίπλων (Δεν ισχύει για τα περίχωρα και την υπόλοιπη Ελλάδα). Η παράδοση γίνεται επί “πεζοδρομίου”, για ανέβασμα σε όροφο ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την All4home για έξτρα επιβάρυνση.

Η ευθύνη για τη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι του αγοραστή ο οποίος καλείται να ελέγχει τα δέματα πριν την παραλαβή και να γράφει “Παραλαβή με επιφύλαξη” στην φορτωτική. Το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει τον αγοραστή. Οι παραδόσεις γίνονται μόνο επί “πεζοδρομίου”, για ανέβασμα σε όροφο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία για να ενημερωθείτε για έξτρα επιβάρυνση. Το κόστος μεταφοράς της σελίδας είναι ενδεικτικό και αφορά παραδόσεις στα δίκτυα διανομής, για το επιπλέον κόστος σε δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς ή θα πρέπει να ενημερώνει ο ίδιος την εταιρεία για το ποια είναι η συνεργαζόμενη του μεταφορική εταιρεία.


1) Τραπεζική Κατάθεση 
Αιτιολογία κατάθεσης – το όνομα ή αριθμός της παραγγελίας.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5218-091112-799 (ΙΒΑΝ: GR 3101 7221 8000 5218091112 799)
Δικαιούχος: ALL4HOME Ι.Κ.Ε.

2) Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η επιλογή πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα της τράπεζας Viva payments, σε περιβάλλον ασφαλές και ελεγχόμενο από την τράπεζα, για να εξασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα των δεδομένων. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται με κανένα τρόπο στην τρέχουσα ιστοσελίδα.Η εταιρία All4home προσφέρει σε όλους τους πελάτες ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στο φυσικό. Σας παρέχουμε έως 3 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες σε όλα τα έπιπλα μας με παραγγελίες από 500 ευρώ και άνω.

3) Αντικαταβολή

Ισχύει για εμπορεύματα μικρού όγκους και η αποστολή γίνεται μέσω courier. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνει ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή ΠΛΗΡΩΜΉ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ.

4) Με ΜετρητάΟ πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει "παραλαβή από το κατάστημα", όπως ορίζεται αναλυτικά κατωτέρω.