Menu
Το καλάθι σας

Πλυντήριο ρούχων, TDLR 7221BS EU/N, Whirlpool

Πλυντήριο ρούχων, TDLR 7221BS EU/N, Whirlpool
Πλυντήριο ρούχων, TDLR 7221BS EU/N, Whirlpool
-12 %
Πλυντήριο ρούχων, TDLR 7221BS EU/N, Whirlpool
Πλυντήριο ρούχων, TDLR 7221BS EU/N, Whirlpool
Πλυντήριο ρούχων, TDLR 7221BS EU/N, Whirlpool
415,80€
471,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 335,32€
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • Κωδικός Προϊόντος: 1609931083

Διαθέσιμες Επιλογές

Περιγραφή
Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης με επαναστατική τεχνολογία 6ης αίσθησης που ρυθμίζει αυτόματα το νερό, την θερμοκρασία, τον χρόνο και το στύψιμο ανάλογα με το φορτίο. Ο κινητήρας BPM (Inverter, επαγωγικός) είναι ιδιαίτερα αθόρυβος και ανθεκτικός. Η λειτουργία Fresh Care διατηρεί τη φρεσκάδα στα ρούχα σου για έως και 6 ώρες μετά το τέλος του κύκλου πλύσης. Με συνεχείς απαλές κινήσεις περιστροφής του κάδου, ο αέρας κυκλοφορεί στις ίνες μειώνοντας τις οσμές και τις ζάρες στα υφάσματα.
FreshCare: Το νέο σύστημα FreshCare διατηρεί τη φρεσκάδα των ρούχων σου όταν τελειώσει το πρόγραμμα πλύσης. Όταν ενεργοποιηθεί, το πλυντήριο ρούχων θα συνεχίσει να περιστρέφει τα ρούχα μέσα στο κάδο έως και έξι ώρες. Η ρυθμική αργή κίνηση του κάδου αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει μέσα στις ίνες των ρούχων. Είναι ιδανική λύση για ρούχα χωρίς δυσάρεστες οσμές και ζάρες.
Colours 15°: Διατήρησε τα χρώματα των ρούχων σου λαμπερά. Το λειτουργικό πρόγραμμα χρωματιστών 15 στα πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης Whirlpool εξασφαλίζει αποτελεσματικό πλύσιμο υφασμάτων διαφορετικών χρωμάτων σε έναν κύκλο πλύσης χωρίς ανάμιξη χρωμάτων. Ανακάλυψε ότι το πλύσιμο σε θερμοκρασία 15 μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικό όσο στη Θερμοκρασία 40.
6th Sense technology: Ανακάλυψε την τεχνολογία που σκέφτεται για εσένα... Το πλυντήριο εντοπίζει αυτόματα το μέγεθος και τον τύπο του φορτίου και επιλέγει τις καλύτερες παραμέτρους πλυσίματος ώστε να προσφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα, καθώς και τη βελτιστοποίηση χρήσης των πόρων.
DrumUp: Ιδανική λύση που κάνει το πλύσιμο ευκολότερο! Η λειτουργία αυτή θα επαναφέρει αυτόματα το άνοιγμα του κάδου στην αρχική θέση όταν τελειώσει ο κύκλος πλύσης, βοηθώντας να ξεφορτώσεις εύκολα τα ρούχα σου.
Softopening: Απλότητα χρήσης σε κάθε στιγμή. Το απαλό άνοιγμα της πόρτας του κάδου επιτρέπει την πιο εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των ρούχων σου από ποτέ. Θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τον κάδο με ένα απλό άγγιγμα που θα είναι εξαιρετικά βολικό και χρήσιμο όταν θα έχεις παράλληλα την μπουγάδα στα χέρια σου.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος: Άνω Φόρτωσης
Τοποθέτηση: Ελεύθερο
Στροφές: 1200 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων: 14
Νέα Ενεργειακή Ετικέτα
Ενεργειακή Κλάση: E
Κατανάλωση Ενέργειας: 78 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα Πλύσης: 7 kg
Διάρκεια Προγράμματος: 3:25 hrs
Κατανάλωση Νερού: 45 lt/κύκλο
Απόδοση Στυψίματος: B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος: 78 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου: C
Παλιά Ενεργειακή Ετικέτα
Ενεργειακή Κλάση: A+++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 174 kWh/έτος
Ετήσια Κατανάλωση Νερού: 8900 lt/έτος
Χωρητικότητα Πλύσης: 7 kg
Απόδοση Στυψίματος: B
Επίπεδο Θορύβου Πλύσης: 52 dB
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος: 78 dB
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Ψηφιακή Οθόνη: Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης: Ναι
Τεχνολογία Φυσαλίδων: Όχι
Τεχνολογία Ατμού: Όχι
Διαστάσεις
Ύψος: 90 cm
Πλάτος: 40 cm
Βάθος: 60 cm
Smart Ιδιότητες
Λειτουργίες Smart: Όχι
Χρώμα
Λευκό
Παρατηρήσεις
Εγγύηση 2 έτη από την κατασκευάστρια εταιρεία



ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Η εταιρία All4home προσφέρει σε όλους τους πελάτες ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στο φυσικό: 1. Τραπεζική Κατάθεση 2. Δόσεις χωρίς κάρτα ή γραμμάτια 3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα 4. Αντικαταβολή

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Τα προϊόντα με την ένδειξη «Διαθέσιμο» έχουν χρόνο παράδοσης από 2 - 10 εργάσιμες μέρες.


ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης των προϊόντων 1) επί πεζοδρομίου 2) ανέβασμα σε όροφο (θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να ενημερωθείτε για έξτρα επιβάρυνση)

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Η All4home σας παρέχει την Υπηρεσία συναρμολόγησης με την οποία κερδίζετε εγγύηση καλής λειτουργίας, αποζημιώνοντας το κόστος επισκευής σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα στη συσκευή από κακή σύνδεση. Οι εργασίες γίνονται από έμπειρους τεχνικούς. Άμεση ανταπόκριση από τον τεχνικό μας στην κλήση σας. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha