Όταν έρχεται η ώρα να επιπλώσεις το νέο σπίτι σου, μπορεί να χαθείς ανάμεσα σε κρεβάτια, καρέκλες και καναπέδες, για να μην αναφερθούμε στον τραπεζικό λογαριασμό σου, που μπορεί να δεις να μειώνεται δραματικά! Με τόσες επιλογές που υπάρχουν στο δικό μας κατάλογο είναι ΔΥΝΑΤΟ να επιπλώσεις όλο το σπίτι σου, δίχως ν’ απελπιστείς ή να ξοδέψεις μία περιουσία!

Προτού περάσουμε σε πιο συγκεκριμένες προτάσεις μας, θα ήταν καλό να σου θυμίσουμε ότι προσφέρουμε κάποιες διευκολύνσεις στις αγορές επίπλων – με κυριότερη την επιλογή 3 δόσεων σε αγορές επίπλων άνω των 500€. Επικοινώνησε μαζί μας, ώστε να ενημερωθείς πλήρως για τις επιλογές που προσφέρουμε!

Ενώ λοιπόν, συνεργαζόμαστε με διάφορες γνωστές εταιρίες, όταν έρχεται η ώρα να προτείνουμε κάτι, που να συνδυάζει ποιότητα με τιμή, τότε η απάντησή μας είναι πάντα Genomax! Γι’ αυτό κι έχουμε φροντίσει να μπορείς να επιπλώσεις όλους τους χώρους του σπιτιού σου με έπιπλα της παραπάνω εταιρίας. 

Διευκρίνιση: Οι τιμές και τα δώρα, που παρουσιάζονται παρακάτω, αφορούν παροντικές συνθήκες κι ενδέχεται ν’ αλλάξουν. Επικοινώνησε μαζί μας ή κάνε κλικ στους συνδέσμους, ώστε να ενημερωθείς για τις ενδεχόμενες αλλαγές τιμών.

Για την Κρεβατοκάμαρα

Γνωρίζουμε καλά πόσο κοστοβόρα μπορεί ν’ αποδειχθεί η επίπλωση της Κρεβατοκάμαρας σου. Γι’ αυτό κι εμείς σου προσφέρουμε αρκετές επιλογές σε Σετ Κρεβατοκάμαρας Genomaxσε εκπληκτικές προσφορές. Παρακάτω θα δεις τα Bestsellers + μία επιλογή για παιδικό Σετ:

Σετ Κρεβατοκάμαρας Verona

Σετ Κρεβατοκάμαρας 4 τεμαχίων Verona με Ορθοπεδικό στρώμα, Genomax

To σετ κρεβατοκάμαρας Verona περιέχει: κρεβάτι διπλό με αποθηκευτικό χώρο, 2 κομοδίνα και ορθοπεδικό στρώμα με ενσωματωμένο ανατομικό τελάρο!

Σετ Κρεβατοκάμαρας Milano


Σετ Κρεβατοκάμαρας 6 τεμαχίων με ΔΩΡΟ στρώμα και μηχανισμός ανύψωσης, Milano, Genomax

Το σετ κρεβατοκάμαρας Milano σε μοντέρνο σχεδιασμό περιλαμβάνει: κρεβάτι διπλό με αποθηκευτικό χώρο, με 2 ενσωματωμένα κομοδίνα, συρταριέρα, τρίφυλλη ντουλάπα με καθρέφτη, ΔΩΡΑ Στρώμα ορθοπεδικό με ανατομικό τελάρο και μηχανισμός ανύψωσης!

Σετ Κρεβατοκάμαρας Αφροδίτη


Σετ Κρεβατοκάμαρας 4 τεμαχίων Αφροδίτη, με Δώρο Στρώμα και Μηχανισμό Ανύψωσης, Genomax

Το σετ Αφροδίτη περιλαμβάνει: κρεβάτι διπλό με αποθηκευτικό χώρο, 2 κομοδίνα και τετράφυλλη ντουλάπα, με ΔΩΡΟ Στρώμα ορθοπεδικό με ανατομικό τελάρο & Μηχανισμό Ανύψωσης!

Σετ Κρεβατοκάμαρας Adel 


Σετ Κρεβατοκάμαρας 4 τεμαχίων Adel με ΔΩΡΟ μηχανισμό ανύψωσης, Genomax

Το σετ περιλαμβάνει κρεβάτι διπλό με αποθηκευτικό χώρο, 2 κομοδίνα,ντουλάπα συρόμενη με καθρέφτη και ΔΩΡΟ ο μηχανισμός ανύψωσης!

Για το Σαλόνι

Το σαλόνι είναι πιθανότατα ο χώρος που ξοδεύεις περισσότερο χρόνο με την παρέα και την οικογένειά σου. Θέλεις να είναι οργανωμένο, πρακτικό κι άνετο κι η Genomax, γι’ άλλη μία φορά έχει τη λύση:

Σύνθετο Σαλονιού Moli


Σύνθετο Σαλονιού Moli, Genomax

Σύνθετο Σαλονιού Diana 2

Σύνθετο Σαλονιού 200/193/45 εκ. Diana 2, Genomax

Σύνθετο Σαλονιού Samba


Σύνθετο Σαλονιού με Led φωτισμό 230/176/48 εκ. Samba, Genomax

Για την Τραπεζαρία

Τραπεζαρία Albena White

Τραπεζαρία Albena White με 3 καρέκλες, 120/77/80 εκ. Genomax

Περιλαμβάνει: Ένα τραπέζι και τρεις καρέκλες.

Τραπεζαρία Honey White


Τραπεζαρία επεκτεινόμενη Honey White με 4 καρέκλες, 120+30/75/80 εκ. Genomax

Περιλαμβάνει:

Ένα επεκτεινόμενο τραπέζι και 4 καρέκλες.

Για την Κουζίνα

Η κουζίνα σου χρειάζεται να είναι πρώτα απ’ όλα λειτουργική κι έπειτα πρακτική! Η συνθέσεις κουζίνας Genomax είναι εστιασμένες ακριβώς σε αυτά τα 2 στοιχεία. Φυσικά, προσφέρουμε τη δυνατότητα να συνθέσουμε τη δική σου κουζίνα, βάσει των προσωπικών σου αναγκών!

Σύνθεση Κουζίνας Luxury 120


Σύνθεση Κουζίνας 1,20μ., Luxury 120, Genomax

Σύνθεση Κουζίνας MDF Vintage 280 


Σύνθεση Κουζίνας μήκους 2.80 μ, MDF Vintage 280 με ΔΩΡΟ πάγκο, Genomax

Σύνθεση Κουζίνας MDF 300/260 


Σύνθεση Κουζίνας MDF 300/260 με ΔΩΡΟ 4 πάγκους , Genomax

Για την Είσοδο του σπιτιού

Η πρώτη κι η τελευταία εικόνα ενός σπιτιού είναι η είσοδός του κι εμείς το γνωρίζουμε καλά αυτό! Στον κατάλογό μας μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια πληθώρα Σετ Εισόδου:

Έπιπλο Εισόδου Ani 3


Έπιπλο Εισόδου και Δώρο σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο Ani 3, Genomax

Αυτό το σετ περιλαμβάνει Παπουτσοθήκη, Καθρέφτη, Κρεμάστρα και Ντουλάπα μονόφυλλη και ΔΩΡΟ Σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο.

Έπιπλο Εισόδου Antena

Έπιπλο Εισόδου, Antena, Genomax

Αν παρ’ όλα αυτά έχεις ένα συκγκεκριμένο budget το οποίο θες να διαθέσεις στη επίπλωση του σπιτιού σου μπορείς να επικοιωνήσεις μαζί μας, ώστε να βρούμε μαζί τις καλύτερες επιλογές για το χώρο σου. 

Ανακάλυψε τον κατάλογό μας εδώ.