Ως γνωστόν, δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από την επένδυση στην υγεία σου! Ίσως να τρως σωστά, να αθλείσαι, ακόμα και να πραγματοποιείς με σύνεση και τακτικότητα όλα τα απαραίτητα checkups… πότε όμως, ήταν η τελευταία φορά, που ασχολήθηκες με την υγεία του ύπνου σου;

Ένα άνετο στρώμα και κάποια άνετα μαξιλάρια είναι τα κλειδιά ενός ποιοτικού και ξεκούραστου ύπνου! 

Όσον αφορά τα στρώματα, η τιμή τους δεν ορίζει πάντα την ποιότητά τους. Ένα ακριβό δηλαδή στρώμα δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο! Ένα κατάστημα στρωμάτων (ή ένα κατάστημα που διαθέτει τα πάντα για το σπίτι, όπως εμείς) θα πρέπει να προσφέρει στρώματα σε ένα μεγάλος εύρος τιμών κι αυτό γιατί όλοι αξίζουν και δικαιούνται έναν ξεκούραστο ύπνο.

Παρακάτω λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες ιδέες για στρώματα. Φυσικά, όλα τα στρώματα θα τα βρεις τόσο στο κατάστημα, όσο και στο Eshop μας. Η μάρκα, που εμείς εμπιστευόμαστε κι επιλέγουμε, είναι η Genomax. Τα στρώματά μας ξεκινάνε από τα 38€ (βρεφικές επιλογές) και η καλύτερη μέθοδος, για να επιλέξεις ένα στρώμα, είναι να το δοκιμάσεις αυτοπροσώπως στο κατάστημά μας, γι’ αυτό και σε προτρέπουμε να μας επισκεφτείς στη Θεσσαλονίκη!

Διευκρίνιση: Οι τιμές και τα δώρα, που παρουσιάζονται παρακάτω, αφορούν παροντικές συνθήκες κι ενδέχεται ν’ αλλάξουν. Επικοινώνησε μαζί μας ή κάνε κλικ στους συνδέσμους, ώστε να ενημερωθείς για τις ενδεχόμενες αλλαγές τιμών.

Στρώμα με ανατομικό τελάρο, Simo από 82/190, με ελατήρια, Genomax


από 68,75€

Αυτό το στρώμα περιέχει ενσωματωμένο ανατομικό τελάρο, με το οποίο αποφεύγεις τη χρήση των ταβλών κι έχεις ομοιόμορφη κατανομή στήριξης κι άνεση στον ύπνο. Επίσης περιλαμβάνει μια ειδική στρώση Bonnell με βαμβάκι και μαλλί, για μείωση θορύβων κι επίστρωση με Spunbond.

Στρώμα, Felia Memo από 82/190 , με αφρό μνήμης και ελατήρια Bonnell, Genomax


από 110,14€

Με την ιδιότητα της διατήρησης του σχήματος, παρέχει εκτός της αίσθησης της διαρκούς άνεσης και εξαερισμό του στρώματος, χάρη στην πορώδη του μορφή. Εύκαμπτο και ελαστικό, προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και ευελιξία. Η ειδική του στρώση, με memo foam, βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών. Είναι φτιαγμένο από ένα ενιαίο κομμάτι, χωρίς ενώσεις για ομοιόμορφη στήριξη.

Στρώμα Felia Aloe Comfort, από 72/190, Genomax


από 135,40€

Το στρώμα περιλαμβάνει ενσωματωμένο ανατομικό τελάρο, πυρήνα αναπνεύσιμου αφρού περιποίησης στάσης σώματος και ύφασμα με Αλόη Βέρα, το οποίο δημιουργεί ένα αντιβακτηριδιακό περιβάλλον.

Στρώμα με ανατομικό τελάρο, DUO COMFORT MEMO, από 72/190, με Memory Foam, Genomax


από 191,52€

Με το ενσωματωμένο, ανατομικό τελάρο αποφεύγεις τη χρήση των ταβλών και πετυχαίνεις ομοιόμορφη κατανομή στήριξης και άνεση στον ύπνο. Ο πυρήνας είναι από πολυουθεράνη, που επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα συνεχώς.

Στρώμα, NEO LATEX SILVER, από 72/190, με ΔΩΡΟ μαξιλάρι, Genomax


από 328,32€

Το Latex είναι το πιο ελαστικό υλικό στην φύση, με αποτέλεσμα να αγκαλιάζει και να στηρίζει αμέσως το σώμα. Κατασκευασμένο από 100% φυσικά, υποαλλεργικά υλικά, που σέβονται το περιβάλλον και την υγεία. Είναι φτιαγμένο από ένα ενιαίο κομμάτι, χωρίς ενώσεις για ομοιόμορφη στήριξη και διαθέτει αποσπώμενο κάλυμμα, με μεταλλικές ίνες για καλύτερη υγιεινή και δροσισμό.

Οι οπές στην επιφάνεια διαφοροποιούν την σκληρότητα και προσφέρουν στήριξη, αλλά και καλή κυκλοφορία του αέρα. Έτσι, επιτυγχάνεται η διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας για ιδανικό ύπνο.

Στρώμα, NEO LATEX MEMO, από 72/190, με memory foam, Genomax


από 413,20€

Η διαφορά με το παραπάνω στρώμα είναι το επιπλέον στρώμα Memory Foam για περισσότερη στήριξη και άνεση.

Με την ιδιότητα της διατήρησης του σχήματος, παρέχει εκτός της αίσθησης της διαρκούς άνεσης και εξαερισμό του στρώματος, χάρη στην πορώδη του μορφή. Εύκαμπτο και ελαστικό, προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και ευελιξία. Η ειδική του στρώση με memo foam βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών.

Ανακάλυψε το στρώμα, που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σου ανάγκες και το δικό σου πορτοφόλι, στην all4home!